۱۳۸۸ مهر ۱۵, چهارشنبه

مسلمان ازدین برگشته ایرانی به حزب راست هلند پیوست

احسان جامی، هلندی ایرانی تبار که در سال ۲۰۰۷ کمیته دونفره "مسلمانان از دین برگشته" را تشکیل داده بود، به حزب دست راستی "آزادی" (پ.ف.ف) که رهبری آن را "خیرت ویلدرز" بر عهده دارد، پیوست.
به گزارش شبكه خبر مسیحیان فارسی زبان به نقل از شهرزاد، این مطلب را ویلدرز در مصاحبه ای با روزنامه هلندی " تلخراف" اعلام کرد و افزود که هنوز معلوم نیست جامی کاندید نمایندگی در شورای شهر از سوی این حزب گردد و یا کاندیدای نمایندگی در پارلمان. خود جامی اعلام کرده که تمایل دارد به پارلمان راه یابد.
احسان جامی فعالیت های خود را ابتدا در حزب کارگر هلند آغاز کرد و وارد شورای شهر محل سکونت خود شد. اما نقطه نظرات ضد اسلامی اش او را از این حزب دور کرد. لازم به ذکر است که نظرات احسان جامی تنها در ضدیت با اسلام بوده و تاکنون هیچگونه انتقادی به سایر مذاهب نکرده است.
در سال ۲۰۰۷ "کمیته مسلمان از دین برگشته" با دو عضو اعلام موجودیت کرد و پس از مدتی به دلیل عدم پیوستن اعضا جدید به آن، خود را منحل اعلام نمود.
نظرات و فعالیت های احسان جامی مدت کوتاهی در راس اخبار هلند بود. وی به خاطر نظرات اش در ضدیت با اسلام یک بار مورد ضرب و شتم واقع شد. پس از آن وی فیلمی به نام "مصاحبه با محمد" ساخت. این فیلم گرچه ظاهرا جنجالی است، اما مضمونا، تلاشی است برای متقاعد ساختن مسلمانان نسبت به این موضوع که اسلام را باید "به روز" کنند

هدیه ۳ هزار دلاری به هر خانواده ایی كه شیعه شود !

به گزارش شبكه خبر مسیحیان فارسی زبان به نقل ازپیك نت با بیان این مطلب نوشت؛ یکی از دیپلمات های لبنانی که چند روز پیش با هم دیدار داشتیم، با اشاره به ۱۸ میلیارد دلار پول ایران که دولت ترکیه آن را ضبط کرده می گفت: حسن نصرالله قرار بود با این پول یک بانک تعاون در لبنان تاسیس کند تا به خانواده های شیعه وام مسکن، کمک هزینه زندگی و کمک مالی بیکاری پرداخت کند.
همین دیپلمات می گفت، که از مدتی پیش، حزب الله لبنان به هر خانواده ای که شیعه شود ۳ هزار دلار هدیه می دهد.
منبع تامین کننده این دست و دل بازی حزب الله لبنان، جمهوری اسلامی است

نگرانی از وضعیت سلامت دو تن از زندانیان مسیحی در اوین

اکنون پس از گذشت نزدیک به ۷ ماه از بازداشت مریم و مرضیه دو دختر مسیحی توسط دادگاه انقلاب تهران و نگهداری آنان در زندان پر حاشیه اوین ، سلامتی این دو زندانی در هاله ای ازابهام قرار دارد و گزارشات نگران کننده ای از وضعیت جسمانی و روانی آنها پی در پی به گوش میرسد .
به گزارش شبکه خبر مسیحیان فارسی زبان به نقل از تارنمای مسیونهای مسیحی ( ام ان ان ) ، منابع نزدیک به امور این دو زندانی مسیحی گزارش میدهند که وضعیت سلامت این دو دختر جوان رو به وخامت بیشتری گذاشته است . این گزارش حاكی است که هردوی آنها پس از بازداشت با مشکلات جسمانی مواجه بوده اند که روز به روز این مشکلات بیشتر شده است.
بنظر می رسد عدم توجه مسئولان زندان به مشکلات جسمی و بیماری این دو زندانی عقیدتی یکی از روشهای اعمال فشار بر آنان به منظور اعتراف گیری و وادار کردن آنان به انجام درخواستهای غیر قانونی مسئولین زندان باشد. مسئله بی توجهی به بیماریهای آنها در زندان یکی از ترفندهای قاضی برای فشار بر این دو زندانی است، قاضی در آخرین احضار آنها به دادگاه جهت تفهیم اتهام تلویحا گفته بود که به زندان برگردانده شوند تا در اعتقادات و گفته هایشان تجدید نظر کنند. !
همچنین در این گزارش آمده که این دو تن از نوكیشان مسیحی در حال حاضر با گلو درد ، دردهای غیر معمول در ناحیه شکم و همینطور سر دردهای دائمی روبرو هستند. مرضیه در حال حاضر احتیاج شدید به معالجه دندانهایش دارد که دچار عفونت شده است و در موقعیت دشواری قرار دارد . این مسئله در صورت بی توجهی میتواند تبدیل به یک مشکل بزرگ جسمی در سراسر بدن او شود .
این نوكیشان مسیحی در حال حاضر در یک اطاق عمومی با ۲۷ زن دیگر به سر میبرند که تراکم بالا میتواند به سرعت باعث گسترش بیماریهای واگیر نظیر آنفلونزا در بین آنها بشود .
در مجموع وضع بهداشتی این دو زندانی مسیحی بسیار بد و نگران کننده گزارش شده است . مرضیه امیرزاده ۳۰ ساله و مریم رستم پور۲۷ ساله اکنون نیاز فوری به درمانهای پزشکی زیر نظر پزشک متخصص و با مراقبتهای ویژه دارند .
كمیته مسیحیان درمجموعه فعالان حقوق بشر ضمن ابراز نگرانی خود در مورد سلامتی روحی و جسمی این زندانیان عقیدتی، اجازه درمان برای آنان را جزء حقوق انسانی ایشان ارزیابی می نماید و از مسئولان مربوطه رعایت حرمت انسانی و تضمین حق حیات این زندانیان را انتظار دارد. و اعلام می دارد كه مسئولیت جان و سلامت این زندانیان مستنقیما بر عهده مسئولان مربوطه خواهد بود.
لازم به یاد آوری است كه مریم و مرضیه در تاریخ ۱۵ اسفند ماه ۱۳۸۷( ۵ مارچ ۲۰۰۹) بخاطر اعتقادات دینی اشان توسط نیروهای امنیتی بازداشت و هم اكنون در زندان اوین بسر می برند .
همچنین در مورخه ۱۸ مرداد سالجاری ( ۹ آگوست ۲۰۰۹) نیز اولین دادگاه تفهیم اتهام این نوكیشان مسیحی برگزار گردید كه رئیس جلسه از آنان خواسته بود تا ایمان مسیحی خود را در حضور دادگاه انکار نمایند.، كه مریم و مرضیه در پاسخ به این درخواست گفتند "ما ایمان و اعتقادات خود را انکار نخواهیم كرد.

گزارشی از گردهمایی حمایت از زندانیان مسیحی در لندن

به گزارش خبرنگار شبكه خبر مسیحیان فارسی زبان در لندن، روز شنبه ۱۲ سپتامبر ۲۰۰۹ برابر با ۲۱ شهریور ۱۳۸۸، جمعی از مسیحیان ایرانی مقیم لندن برای آزادی "مریم و مرضیه" از زندان اوین، در مقابل سفارت ایران در لندن دور هم جمع شدند و یك روز را در روزه و دعا بسر بردند.
افراد بسیاری از كلیساها و گروههای مختلف مسیحی با حضور و دعاهای خود این گردهمایی را حمایت كردند.
این گزارش حاكی است، افراد از كلیساها و سازمانهای مختلف از ساعاتی پس از ظهر در بیرون ساختمان اصلی سفارت ایران تجمع كردند. در این گردهمایی بیش از ۱۰۰ نفر حضور داشتند كه در پایان این گردهمایی كلیه شركت كنندگان دادخواستی را خطاب به سفیر ایران در لندن برای حمایت از مریم و مرضیه امضا كردند.
به گزارش خبرنگار fcnn، دراین مراسم كه به طور خاص توسط بانوان مسیحی برنامه‏ریزی شده بود، تمامی افراد با پوشیدن لباس‏های سفید در دعاها و پرستش‏های خود یگانگی‏شان را در مسیح نشان دادند. این در حال بود كه حوالی ساعت ۵ بعد از ظهر افراد بیشتری به این تجمع پیوستند كه با روشن كردن ۱۸۷ شمع به نشانۀ ۱۸۷ روز اسارت "مریم و مرضیه" خیابان لندن را روشن ساختند و پرستش‏ها و دعا برای كلیه زندانیان مسیحی در آغاز شب ببیشتر شد.پلیس از تمامی این گرهمایی راضی به نظر می‏رسید و به نظر چند تن از آنان این گردهمایی در نوع خود بی‏نظیر بود و تا كنون چنین جلسۀ دعایی در بیرون هیچ سفارتی برگزار نشده بود.

آزادی موقت بازداشت شدگان مسیحی با قرار وثیقه

به گزارش شبكه خبر مسیحیان فارسی زبان، هفت تن از نوكیشان مسیحی كه در زندان اوین بسر می بردند، سرانجام هر كدام از آنان با سپردن ۲ سند خانه بعنوان وثیقه بطور موقت آزاد شدند.
این بازداشت شدگان عقیدتی كه بدفعات از سوی ماموران امنیتی در مراكز اطلاعاتی در مورد عقاید و اعتقادات دینی شان تحت بازجویی قرار داشتند ، پس از گذراندن ۳۲ روز در بازداشتگاه زندان اوین در مورخه ۱۱شهریورماه ۱۳۸۸( ۲سپتامبر ۲۰۰۹) بطور موقت آزاد شدند.
مریم رازندی، اشرف امیدی، مهدی محمدی، مبینا لك، نریمان شریفی، شاهین ...، شهنام یارمحمدتوسكی؛ هویت شهروندان مسیحی است كه در روزهای آینده از سوی مراجع قضایی، تاریخ و زمان دادگاه به ایشان ابلاغ خواهد شد.
لازم به ذكر است، در تاریخ ۹ مردادماه سالجاری (۳۱ جولای ۲۰۰۹) ماموران نیروی انتظامی و امنیتی در یك اقدام هماهنگ و از پیش تعیین شده با هجوم به یك اجتماع از شهروندان مسیحی در منطقه ای در شمال تهران ۲۵ تن از آنان را باز داشت کردند. كه پس از انجام بازجویی و گرفتن مشخصات كامل فردی ۱۸ تن از آنان را بصورت موقت آزاد، و ۷ نفر باقیمانده را برای بازجوئیهای بیشتر به سلولهای انفرادی به زندان اوین انتقال دادند.
به گزارش fcnn.com همچنین در گزارشی از وضعیت ۴ تن از بازداشت شدگان در كلیسای خانگی در رشت كه پیش از این در تاریخ ۷ مرداد ماه ۱۳۸۸ ( ۲۹ جولای ۲۰۰۹) توسط مامورین امنیتی صورت گرفته بود حاكی است ، این شهروندان مسیحی پس از دستگیری و انتقال آنان به بازپرسی دادگاه انقلاب در آنجا تفهیم اتهام ( ارتداد) شده و پس از یكهفته هر كدام از آنان با سپردن وثیقه ای به مبلغ ۲۰ میلیون تومان بطور موقت تا اعلام زمان برگزاری دادگاه آزاد شدند.